Eladni szeretne vagy keres valamit? 
5 egyszerű szabály betartásával olyan hirdetést írhat, amivel garantáltan pillanatok alatt megtalálja az áhított vevőt vagy eladót!

1. A CÍM A LÉNYEGRŐL SZÓLJON!

A “Hirdetés címe” mezőben mindenképpen a hirdetés témája szerepeljen. Egy használt autót kínáló hirdetés címe legyen pl. “Használt 5 éves Suzuki Wagon R+ 1.3 GLX Servo”, tehát tartalmazza az autó típusát, korát és egyéb fontos adatokat. A cím soha ne tartalmazza a hirdető nevét, lakhelyét vagy telefonszámát!

2. A HIRDETÉS SZÖVEGE MINDEN INFORMÁCIÓT TARTALMAZZON!

A szöveg legyen rövid és lényegre törő, tartalmazza a fontos részleteket, adatokat. Minden hirdetéséhez adjon meg elérhetőséget, lehetőleg telefonszámot!
Fontos információkra példák: eladásra kínált tárgynál a meghirdetett tárgy állapota és kora. Szolgáltatás esetében a pontos hely és időtartam. Állásnál a munkavállóval szembeni elvárások, végzettség, a munkáltató cég neve, a munkavégzés helye és ideje.
Az “Ár” mezőt is töltse ki, mert a pontos ár megadása tovább növeli a komoly érdeklődők számát.

3. ELLENŐRIZZE, HELYES KATEGÓRIÁBA ADTA-E FEL HIRDETÉSÉT!

A hirdetés feladási oldalon található “Kategória” mezőben megadhatja hirdetése témáját. Ezt mindenképp helyesen válassza ki, ugyanis a rossz kategóriában feladott hirdetések (pl. MLM hirdetés a “PR / marketing állást kínál” kategóriában) nem jelennek meg az oldalon. A “Pontos hely” megadásával (kerület, városrész) szintén megkönnyíti az Ön által hirdetett terméket keresők dolgát.

4. HA TEHETI, TÖLTSÖN FEL KÉPET IS!

Akár állatot, gépkocsit vagy bútort hirdet, a lehetséges vevők sokkal valószínűbb, hogy megkeresik Önt, amennyiben rögtön saját szemükkel is láthatják a felkínált terméket. Igyekezzen minél nagyobb méretű képeket csatolni, melyeken jól látszik a hirdetés témája.

5. OLVASSA ÁT HIRDETÉSÉT FELADÁS ELŐTT!

Ellenőrizze, minden információt tartalmaz-e a hirdetés, illetve nem maradtak-e helyesírási hibák, elgépelések a szövegben. Egy jól megírt, összeszedett hirdetés már önmagában bizalmat kelt.
 

Ha ezt az 5 egyszerű pontot betartja hirdetései megírásakor, Ön máris sokkal eredményesebb és keresettebb hirdetővé válik!
A tökéletesen megírt hirdetést adja fel a Cet.li ingyenes helyi apróhirdető oldalon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprohirdetok.blog.hu/api/trackback/id/tr511805475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.25. 19:53:59

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

http:/kmdholding.com/hub3p3a

Amennyiben gyorsabban szeretnél a pénzkeresetben előrelépni és nem igényled a segítséget, a következő oldalon rögtön megkezdheted a regísztrációt és a dollárok keresését!
FM0204.iwowwe.com/
süti beállítások módosítása